Zarząd Oddziału SGP w Warszawie Komisja Szkolenia Ustawicznego zaprasza na szkoleniowy kurs przygotowawczy na uprawnienia zawodowe w dziedzinie geodezji i kartografii w zakresach 1,2,4,5. Spotkania szkoleniowe odbędą się od 17 do 31 sierpnia 2020 r., w godzinach 17.00 –21.00, z zastosowaniem komunikatora internetowego Zoom Meeting.

Kurs obejmować będzie 44 godzin wykładowych według załączonego programu. Poprowadzą go eksperci SGP posiadający w sprawach objętych kursem odpowiednią wiedzą i doświadczeniem. Wykładowcami tego kursu  będą : dr hab. inż Marek Woźniak
prof. PW, dr inż. Ludmiła Pietrzak, mgr inż Witold Radzio - były dyrektor departamentu i były doraca GGK z udziałem mgr inż. Szymona Rymszy - głównego specjalisty w Ministerstwie Cyfryzacji, mgr inż. Jerzy Kozłowski -były z-ca dyrektora departamentu w MRiRW, mgr  inż. Marek  Kłopotek -Lubelski WINGiK.

Zgłoszenie na kurs (zgodnie z załączonym formularzem) do dnia 7 sierpnia 2020 r. Zgłoszenie może mieć postać dokumentu papierowego lub dokumentu elektronicznego uwierzytelnionego podpisem elektronicznym: kwalifikowanym, zaufanym lub osobistym. Dopuszcza się także przekazanie zgłoszenia w postaci skanu podpisanego uprzednio dokumentu papierowego. Zgłoszenie w postaci dokumentu elektronicznego, w tym w postaci skanu, należy przekazać pocztą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Dodatkowych informacji udziela Pani Anna Orlińska, tel. kom. 693 535 896 oraz przewodniczący Komisji Szkolenia Ustawicznego ZO SGP w Warszawie dr inż. Stanisław Grodzicki tel. kom. 509 487 911.
Odpłatność za kurs wynosi 980.00 zł. Dla członków SGP koszt uczestnictwa w kursie wynosi 880.00 zł.

Więcej informacji poniżej:

Zaproszenie>>>>