W dniu 19 listopada w Warszawie odbyła się konferencja nt. "10 Lat Dobrych Praktyk Biura Karier Politechniki Warszawskiej".

Stowarzyszenie Studentów "GEOIDA" podpisało porozumienie o współpracy z Biurem Karier PW. Prezes "GEOIDY" Paweł Wójcik w swoim wystąpieniu omówił, co działa we współpracy organizacji studenckich i pracodawców na różnych płaszczyznach.

Główne tematy prezentacji były związane z szerokim zakresem działalności "GEOIDY":

1. Projekty naukowe.

2. Artykuły w czasopismach branżowych.

3. Staże.

4. Praktyki.

5. Szkolenia.

6. Warsztaty z oprogramowania i sprzętu geodezyjnego.

7. Spotkania z Pracodawcą.

8. Współpraca przy organizacji konferencji, wydarzeń studenckich i wydziałowych.

9. Wsparcie barterowe.

10. Pokazy sprzętu oraz technologii geodezyjnych.

Prezentacja >>>

Bardzo cieszymy się ze współpracy z firmami i pracodawcami. Mamy nadzieję, że Państwo również widzą w tym wiele pasji i chęci pomocy studentom. Jeżeli mają Państwo pytania odnośnie Konferencji lub samej działalności Stowarzyszenia Studentów "GEOIDA" proszę o kontakt. Jesteśmy otwarci na nowe propozycje i formy współpracy.

Z wyrazami szacunku,

Paweł Wójcik

Kol. Paweł Wójcik jest członkiem Stowarzyszenia Geodetów Polskich. Działalność "GEOIDY" wpisuje się w plan działalności Komisji Młodej Kadry Oddziału Warszawa SGP, w szczególności w zakresie działalności na rzecz ułatwiania młodym geodetom startu na rynku pracy oraz działania na rzecz integracji środowisk akademickich i przedsiębiorstw geodezyjnych w celu poprawienia oferty praktyk dla studentów.

Więcej o "GEOIDZIE" >>>