Zarząd Oddziału SGP w Warszawie, Komisja Szkolenia Ustawicznego zaprasza na szkolenie na temat : "Geodeta na miedzy – procedury „graniczne” w teorii i praktyce"

Szkolenie poprowadzi dr inż. Robert Łuczyński

Szkolenie odbędzie się 19 kwietnia 2018 r., w godzinach 1000 – 1500, w sali C, V piętro NOT, ul. Czackiego 3/5, Warszawa.

Program:

1. Wprowadzenie: nieruchomość gruntowa a działka ewidencyjna, granica nieruchomości a granica działki ewidencyjnej, księga wieczysta a kataster, stan prawny nieruchomości a stan władania, dokumentacja stwierdzająca stan prawny nieruchomości oraz dokumentacja określająca przebieg linii granicznych.
2. Wznawianie znaków granicznych i wyznaczanie punktów granicznych. Ustalanie przebiegu granic działek ewidencyjnych.
3. Rozgraniczanie nieruchomości.

Prowadzący zachęca Uczestników o przesłanie ewentualnych zagadnień i pytań szczegółowych, które Uczestnicy chcieliby poruszyć w trakcie szkolenia i dyskusji - na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..org.pl - do 16 kwietnia b. r.

Więcej informacji >>>

Formularz zgłoszenia >>>