Stowarzyszenie Geodetów Polskich Oddział Warszawa zaprasza na XL Mistrzostwa Polski Geodetów w Tenisie Ziemnym pod honorowym patronatem Głównego Geodety Kraju, które odbędą się w Kozerkach, w dniach 5-7 września 2024 roku. Mistrzostwa tradycyjnie będą połączone ze szkoleniem stacjonarnym nt „Rozgraniczenia i podziały nieruchomości, zasady wykorzystywnia materiałów archiwalnych, w tym zdjęć lotniczych, cyfrowe bliźniaki oraz empatia w komunikacji”.

Rezerwujcie termin w swoim kalendarzu już teraz!

b_300_200_16777215_00_images_aktualnosci_2024_kozerki_2.png

Serdecznie zapraszamy stałych bywalców turnieju oraz tych którzy grają w tenisa ziemnego i chcą spróbować swoich sił w tych jubileuszowych rozgrywkach! Bo warto!

Komunikat nr 2

Formularz zgłoszeniowy lub Formularz on-line

Program szkolenia stacjonarnym nt „Rozgraniczenia i podziały nieruchomości, zasady wykorzystywnia materiałów archiwalnych, w tym zdjęć lotniczych, cyfrowe bliźniaki oraz empatia w komunikacji”:

• Znaczenie archiwalnych zdjęć lotniczych w postępowaniach administracyjnych, pracach geodezyjnych i badaniach historycznych,
  • Prezentacja nowości w zakresie technik pozyskiwania cyfrowych bliźniaków,
  • Wrażliwi na słowa - o empatii w komunikacji,
  • Analiza materiałów zasobu, zasady zawiadamiania stron, czynności geodety uprawnionego oraz rola zainteresowanych podmiotów przy sporządzaniu protokołów dokumentujących położenie punktów granicznych i przebieg granic nieruchomości.

Więcej informacji w Komunikacie

Organizatorzy